keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Kouvolan Aikuiskoulutuskeskuksen avoimien ovien tapahtuma jälleen menestys


Kouvolan Aikuiskoulutuskeskus järjesti lauantaina 19.9. avoimien ovien tapahtuman Taitajan Tie. Tapahtuma oli yleisömenestys, kun lähes 2000 kävijää tutustui oppilaitoksen toimintaan. 


Monipuolinen ohjelma sisälsi erilaisia tapahtumapisteitä koko perheelle. Lapsille oli järjestetty liikunnan ja lähihoitajien opiskelijoiden toimesta liikuntarata, liikennepuisto ja onnenpyörä, aikuisilla sen sijaan oli mahdollisuus esimerkiksi kokeilla rekkaperuutusta turvallisesti liikenneopettajan kanssa. Vierailijat pääsivät myös testaamaan sopivuuttaan formulakuljettajaksi tai pystyivät tutustumaan maahanmuuttaopiskelijoiden kotimaihin kulttuuripisteessä. Oman hyvinvoinnin tason sai selvitettyä terveyspisteessä ja jalat hierottua jalkaklinikalla. Tarjolla oli tietysti herkkuja joka lähtöön: keittolounaasta kakkubaariin vaikkapa Ravintola Armaksen herkullisen menun kautta.

Tapahtumayleisön palaute oli erittäin positiivista ja Aikuiskoulutuskeskuksen uudet tilat saivat poikkeuksetta ihailevia kommentteja.   


Aikuiskoulutuskeskus teki tapahtuman yhteydessä yhteistyötä useiden eri yritysyhteistyökumppaneiden kanssa. Tapahtumassa olivat mukana mm. Kymenlaakson liikunta ja Kouvolan Urheiluakatemia, Printcom OY, Suunnittelutoimisto Pilke, Ahlsell, Värisilmä, Kemppi, AKK Motorsport/DragonChicken Racing, Gasum/Latela.
Rallisimulaattori keräsi odotetusti paljon vierailijoita.


Suunnittelutoimisto Pilkkeen Tiina Narinen kertoo osallistumisesta tapahtumaan näin:

Tiina Narinen omassa tapahtumapisteessään Taitajan Tie tapahtumassa
Sain olla mukana Taitajantie tapahtumassa esittelemässä uusia, valmistuneita tiloja. Esittelin myös matkaa, jonka olen aikkarilaisten kanssa matkannut sisustussuunnitelmia ja toteutusta tehdessä. Käyttäjälähtöinen suunnittelu on tuonut käyttäjät lähemmäs suunnittelijaa. Oli hienoa päästä itse esittelemään tiloja myös vierailijoille ja kertomaan ajatuksista niiden taustalla. Kuten Taitajantiellä muutoinkin niin myös tapahtumassa oli mukava tunnelma ja makoisaa menoa. Kiitos Aikkari!  
Tiina Narinen, Sisustusarkkitehti (Muotoilija AMK), Suunnittelutoimisto Pilke Oy -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti