tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kaakko PRO avasi blogin


Tiedätkö, mistä saisit henkilöstöllesi kätevästi ja pätevästi lakisääteiset lupakorttikoulutukset? Tunnetko Kaakkois-Suomessa toimivien ammatillisten oppilaitosten tarjonnan? Nyt löydät Haminassa, Imatralla, Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa järjestettävät yrityskoulutukset entistä helpommin.

Kaakko PRO on Kaakkois-Suomen oppilaitosverkoston blogi, joka pyrkii osaltaan selkiyttämään tätä usein kirjavalta ja mutkikkaalta tuntuvaa koulutusviidakkoa. Kerromme näillä sivuilla ajankohtaista koulutusasiaa säännöllisin välein. Verkostoomme kuuluvat
Verkostoon kuuluvilla oppilaitoksilla on kiinteät toimipaikat ja vuosien kokemus. Olemme sinua lähellä! 

Järjestämme yrityksille suunnattuja täydennys- ja lupakorttikoulutuksia sekä henkilöstön kehittämispalveluja. Tarjonnassamme on runsas valikoima esimerkiksi ensiapukoulutuksia, tulityö- ja työturvallisuuskorttikoulutuksia sekä kuljettajien ammattipätevyyskoulutuksia.

Syksyn tarjonta on entistä laajempi ja sitä kootaan parhaillaan. Sitä odotellessa
tutustu kevään ja kesän 2015 tarjontaamme. Esimerkiksi kevään viimeiset tulityökorttikoulutukset järjestetään 16.6. Työturvallisuuskorttikoulutuksiin ehdit vielä 17.6. Koulutukset jatkuvat jälleen elokuussa. Löydät meidät myös Facebookista.

Tervetuloa paikallisten oppilaitosten järjestämiin koulutuksiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti