tiistai 3. marraskuuta 2015

Ekamin yhteyshenkilö Liisa Avelin


Löydät minut myös somesta: LinkedIn... Blogger... Slideshare... Instagram.

Olen Liisa Avelin Kotkasta, syntyjäni Miehikkälästä. Aloitin työurani opettajana Haminan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa. Siitä siirryin yritys- ja oppisopimuskoulutuksen suunnittelijan ja yrityshautomon toiminnanjohtajan pesteihin ja viestinnän pariin ennen nykyistä tehtävääni Ekamin työelämäpalvelujen koordinaattorina. Olen saanut erinomaisen mahdollisuuden tarkastella ammatillisen koulutuksen kenttää eri näkövinkkeleistä.

Työpäiviini sisältyy yrityskoulutusten ja kehittämispalvelujen ideoimista ja tuotekehitystä, koulutussuunnittelua, tarjousten laatimista sekä työtyyli- ja 360-arviointien tekemistä.

Nautin syksyistä. Hyvä kirjallisuus inspiroi, ja olen kymmenen vuoden välein löytänyt itsenikin kirjoittamisen tai tutkimuksen äärestä. Vuosi sitten väittelin Turun yliopistossa. Jos silmiin osuu kaunis 1950 - 60-lukujen puuhuonekalu, minusta saattaa kuoriutua myös harrastajaentisöijä. 

Mielenkiintoiset uudet työhaasteet ovat jo oven takana, sillä vuoden alusta Ekamin yrityskoulutukset siirtyvät Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy:n järjestettäviksi. Osakeyhtiöllä on toimistotilat Ekamin Katariinan kampukselta, jossa iso osa yrityskoulutuksistamme jo nyt pyörii. Jatkossa koulutusviennin osuus työtehtävissäni tulee todennäköisesti laajenemaan. 

Haluatko tietää, miten voimme olla avuksi yrityksesi henkilöstön kehittämisessä? Ota yhteyttä: liisa.avelin@ekami.fi, 040 704 4454 tai tutustu yrityspalveluihimme Ekamin nettisivuilla. Osakeyhtiön sivusto julkaistaan marraskuussa 2015.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti