sunnuntai 11. lokakuuta 2015

KSAO Aikuisopiston yhteyshenkilö Susanna Rintala


Aloitamme sarjan, jossa Kaakko PRO -verkostoon kuuluvien oppilaitosten yhteyshenkilöt esittäytyvät. Tämä nelikko auttaa yrityksiä kaikissa koulutukseen liittyvissä kysymyksissä omilla paikkakunnillaan. Ensimmäisenä saa vuoron KSAO Aikuisopistossa kouluttajana työskentelevä Susanna.

Olen kouvolalainen Susanna Rintala. Minulla on 25 vuoden kokemus erilaisista tehtävistä aikuiskoulutuksen parissa, ja nykyisin toimin tieto- ja viestintätekniikan kouluttajana KSAO Aikuisopistossa. Työtehtäväni ovat monipuolisia. Kouluttajan työn ohella teen tarjouksia ja tuotteistan henkilöstökoulutuksia yrityskohtaisesti.

Työelämäyhteistyössä saa todellisen tarttumapinnan alueen elinkeinoelämän osaamisen kehittämisen tarpeisiin. Samalla saamme tärkeitä ideoita oppilaitosten koulutusten ja palvelujen kehittämiseksi.

Vapaa-aikani menee enimmäkseen hevosen selässä tai koiran kanssa metsässä. Myös kirjallisuus on minulle tärkeää:  se pakottaa ajattelemaan uudelleen!

Lähitulevaisuudessa koulutuksen kenttä tulee kokemaan monia uudistuksia. Koulutusjärjestelmän rakenteellinen kehittäminen ja erilaiset muutokset lainsäädännössä asettavat paineita meille oppilaitoksissa. Haasteenamme tulee olemaan, miten järjestää laadukasta koulutusta entistä tehokkaammin.

Haluatko tietää tarkemmin KSAO Aikuisopiston yrityspalveluista? Ota yhteyttä Susannaan:
susanna.rintala@ksao.fi, 020 61 56290.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti